top of page
20220423_183912_edited_edited.jpg

Dirigent: John Muller

foto John Muller.JPG

Pianiste: Valeria Petoenova

Ik ben John Muller, woon samen met Ingrid en onze hond Izzy in Capelle aan den IJssel.

Na mijn conservatoriumstudie, met hoofdvak accordeon, heb ik mij de eerste jaren beziggehouden met het dirigeren van een accordeonorkest en het zingen van de baspartij in een operettevereniging.

In die periode ben ik gevraagd om dirigent te worden van een koor, waar ik uiteindelijk 35 jaar voor heb gestaan. Uit dit koor is nog een zangkwartet ontstaan wat, samen met een aanvulling op elke stem, als octet jaren samen heeft gezongen. Ik zong daarin de lage bas.

In al die jaren heb ik – muzikaal – niet stil gezeten, ik heb verschillende dirigentenopleidingen gevolgd, alsook enkele arrangeercursussen. Ook heb ik de opleiding koorregie gedaan.

Momenteel dirigeer ik, naast The S(w)inging Company, een popkoor in Fijnaart en zing ik de lage bas in een a capella jazz- en popgroep in Zevenbergen.

Hi allemaal, ik ben Valeria, de pianiste van het koor The S(w)inging Company.

Ik ben blij omdat ik na een heel lange periode van “het niet mogen doen wat wij allemaal leuk en gezellig vinden”, met jullie samen weer muziek kan maken.

Tot nu toe heb ik meerdere successen met diverse koren in de regio mogen behalen. Bovendien ben ik ook nog pianodocente bij het CKC in Zoetermeer.

Als harmonische begeleidster van klassieke ensembles en bij solo-optredens kun je mij ook buiten het CKC op diverse podia tegenkomen.

Ik ben getrouwd en heb drie prachtige kinderen.

Mijn hobby’s zijn koken, bakken en het opvoeden van mijn kinderen. Trouwens mijn gerechten lukken altijd ;-)

Bij deze …. De muziek begint daar waar de woorden stoppen…!

20220423_183912_edited_edited.jpg
bottom of page